حجاب نماد و نشانه یک بانوی مسلمان است و این افتخاری بس بزرگ برای اوست . چه نیکوست که زن مسلمان با حجاب برتر خود الگوئی باشد برای دیگر زنان جهان .
در هرجای این گیتی ، بانوئی محجبه دیده شود ، بی درنگ ذهن هر بیننده ای را به دین مبین اسلام می کشاند .
آنگاه اگر حجاب اسلامی با مدهای غربی و تفکرات لیبرالیستی ادغام شود ، کم کم به زوال کشیده شده و دین اسلام و شخصیت زن در اسلام را زیر سوال خواهد برد و به تدریج فساد در جامعه افزایش می یابد ، همانطور که آزادی بی قید بند در ملل غربی برای بانوان در نظر گرفته شده است و به خیال خام خود برای آنان ارزش قائل شده اند .
با این تفکر قبل از هر چیز آزادی بیشتر به مردان هرزه و شهوت ران داده شده و باعث گردن کشی و تجاوز بی حد و اندازه آنان به زنان شده است . که این امر ، از آمار جنایات فراوان و افزایش تولد کودکان نامشروع در اخبار و رسانه ها به خوبی قابل مشاهده است.
آیا با این اوصاف باز هم می توانند ادعا کنند که برای زن حرمت قائل شده اند ؟
آیا آزادی یعنی عدم حجاب و نداشتن پوشش اسلامی ؟
آیا آزادی یا تمدن غربی به معنای همتراز قرار دادن زن و مرد است آن هم به نحوی که در این راستا زنان مورد بازیچه قرار گرفته یا در بعضی امور از زیبائی شان سوء استفاده شده و از آنان جهت تبلیغات ، بردگی و ... استفاده می شود .
آیا آزادی به معنی بیگاری کشیدن از زن در امور نامربوط آن هم به صورت نا مطلوب و غیر منصفانه ، نیست ؟
زنانی که در جامعه به سختی کار و تلاش می کنند تا با اندکی حقوق زندگی خود را اداره کنند موفق و خوشبخت هستند یا زنانی که در خانه به تربیت فرزند (آینده سازان کشور) می پردازند و به آرامش در زندگی اهمیت بیشتری داده و پایه های این جامعه کوچک (خانواده) را محکمتر بنا می کنند ؟
در جوامع غربی در هر زمینه ای از فعالیت های اجتماعی و مشاغل گوناگون ، به خوبی حضور زن را می توان مشاهده کرد . در این اثنا به علت ضعف جسمی ، عواطف و احساسات زنانه و شکنندگی خاص روحیاتشان ، بیشتر دچار مشکلات و عواقب ناهنجاری شده اند و به گونه ای مورد سوء استفاده قدرتها نیز قرار گرفته اند .و همه اینها نشات گرفته از عدم دینداری و دین مداری و نبود الگوی مناسب برای زنان در جوامع غربی است .
در کشور عزیزمان بانوان به صورت مطلوب و منصفانه در عرصه های مختلف حضور پر رنگ دارند و خدمات ارزنده و موفقیتهائی از آنان مشاهده کردیم که مایه فخر ما نیز می باشند. اما متاسفانه در برخی امور شاهدیم که بانوان پا را فراتر از حیطه کاری و شاسیته خود ، نموده اند که عواقب زیادی نیز به همراه داشته است .
هنگامی که در اسلام به زن سفارش همسرداری و امور مربوط به خانه می کند و حضرت فاطمه زهرا(س) نیز می فرمایند:خَیْرٌ لَهُنَّ أَنْ لایَرینَ الرِّجالَ، وَ لا یَرَوْ نَهُنَّ. حضرت در وصف این که بهترین چیز براى زنان چیست، فرموده اند: این که زنان، مردان را نبینند، و مردان هم زنان را نبینند. این بدین معنا نیست که هیچ زنی نباید در فعالیت های اجتماعی حضور داشته باشد ، چرا که چنین امری امکان پذیر نیست و در برخی موارد حضور زنان لازم و ضروری است مانند وجود پزشک زن و امور مربوط به بانوان در جامعه و...
فرمایش حضرت زهراى مرضیه (س) به معناى الزام و وجوب نیست، به عبارت دیگر، در عین حال که خروج زن از منزل و حضور او در صحنه اجتماع با رعایت موازین و حدود شرعى جایز شمرده شده است، اما در مواقع غیر ضرورى براى زنان بهتر آن است که از اختلاط با مردان اجتناب کنند. و این امر منافاتى با حضور علمى، فرهنگى، اجتماعى و سیاسى زنان (با حفظ شئونات و موازین اسلامى) ندارد. کما اینکه حضرت زهرا (س) خود به جبهه جنگ مى رفتند و در غزوه هاى متعددى همراه با پیامبر (ص) شرکت مى کردند و در دفاع از ولایت حضور فعال داشتند و حتى سخنرانى نمودند تا جایى که در همین راه به شهادت رسیدند.
انشاءلله بانوان نیک سیرت مسلمان با الگو برداری از سیدالنساء العالمین فاطمه مرضیه(س) ، خود نیز الگوئی باشند برای دیگر زنان جهان انشاءالله .
همین مطلب در
مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری